Single post: Sony a anuntat primul bundle pentru PS Vita
-
Member

Originally Posted by
cryyo
Saracii trebuie sa aibe acces la sanatate, educatie, hrana. La hobby-uri, la dracu, nu vreau sa fie egalul meu care investesc enorm.
Nu-ti pemiti...atunci nu joci in aceasta liga.
PS. Si da, nu detest alte clase sociale !
Nu gandi extremist. Cei care descarca de pe torrente sunt multi, cu sutele de mii, in timp ce "originalii" sunt foarte putini, comparativ cu ei.
Nu ai nici un drept sa le spui tu lor ce sa faca cu PC-ul lor (cum nici ei nu au nici un drept asupra ta), sa le spui ce mancare sa manance sau cu ce femei sa iasa (de exemplu daca tie iti plac numai brunetele). E o chestie de gusturi aici. Cum tie iti place numai berea, altuia ii place vinul. Nu-l poti acuza ca daca nu bea bere, sa nu bea nimic in schimb.
Eu unul ti-am inteles pct. de vedere. Iar ca "saracii" ar trebui sa aiba acces la sanatate, hrana, e si vina ta pe de-o parte ca iti canalizezi toti banii intr-o directie in care oamenii astia care i-ai amintit mai sus nu ar investi nici 2 bani in ceea ce faci tu. Si daca nu iti dau dreptate si nu te copiaza asta nu inseamna ca ei au o problema. De regula se intampla chiar invers....
Sfat: vezi-ti de microbul si de durerea ta.....si lupta-te cu ele. Lasa-l pe vecinul cu 3 calculatoare si 2 apartamente, ca-si poarta singur de grija.
Unde mai pui ca e si vorba aia: "Fiecare traieste din sufletul lui, nici unul din sufletul altuia."