Deci dupa cum am zis data trecuta am inceput sa revizionez una din seriile mele favorite, Sailor Moon:
Inceputul a fost frumos de dragul amintirilor dar cum am mai spus sezonul intai creste si se imbunatateste treptat in calitate de la aparitia lui Nephrite. In ciuda catorva fillere primul sezon are episoade in care straluceste, pentru mine doar gandul la ultimele 3 episoade sa merite vizionarea lui in intregime (nu ca acelea ar fii singurul lucru bun).
Acuma urmaresc Sailor Moon R sezonul al doilea:
Despre care s-ar putea s-ar putea spune ca este impartit in doua ark-uri, eh de primul am trecut, si desi nu a avut cine stie ce plot, character development-ul a fost bun, in special in ultimul episod al ark-ului. In acest moment sunt in mijlocul vizionari celui de-al doilea ark, care este si motivul pentru care Sailor Moon R este sezonul meu favorit, in ciuda faptului ca si aceasta are cateva elemente evidente in plot, development-ul povesti si a caracterelor este superb si cel mai evidentiat aici, una din scenele mele favorite apartinand acestui sezon:
---------- Post added 10-11-2011 at 05:32 PM ----------
Am terminat de vizionat al doilea sezon Sailor Moon R:
Cu siguranta ramane sezonul meu favorit indiferent de cate ori il vad (asta insemnand ca asta ar fi cam a 15-a revizionare a seriei incluzand momentul acesta).
Urmeaza sa iau o pauza de la serie si continui cu Sailor Moon R The Movie (care deasemenea este filmul meu favorit din cele 3 existente SM):
Acesta este singurul video apropiat de un trailer ce l-am gasit care sa foloseasca si tema principala din film... Materialul video folosit deasemenea pare sa faca parte din filmul original, calitatea R2 remaster este mai buna.