Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Senior Member
Eu am acum 14 ani deci nu am prins chiar multe console Retro la viata mea.Povestea insa incepe asa....
....prin 2000 cand aveam cam 4 ani,langa noi s-a mutat un nou vecin care a fost nu stiu ce mare general in armata si evident si bani multi.Cand am fost prima oara la el m-am jucat cu baiatul lui pe Terminator si PSX
. Dupa vreo 2 ore si cateva zbierete si am plecat cu Terminatoru' in brate
Pana la urma amicul meu s-a impacat cu ideea , avand PSX. La mine la tara , erau cam 3 copii care aveau Terminator...deh bogati
.Faceam schimb de casete cu ei , mai cumparam , mai imprumutam (cu sau fara stirea noastra).Mai tarziu , cand s-au mai strans bani la vecinu' si a aparut PlayStation 2 , amicul meu mi-a dat PSX cu o colectie frumusica cam de 20 de jocuri daca nu ma insel.
Am luat insa o pauza de la console , ducandu-ma spre o noua platforma mai performanta : PC.Asta se intampla prin 2002 si aveam un Pentium 3 (800 mhz , 128 ram , 32 video , 20 gb HDD).Deci puteam juca cate ceva mai ales marile jocuri de atunci : Gta III Counter Strike si mai tarziu Gta Vice City , dupa ce mi-am luat placa video de 64 mb.Perioada asta de joaca pe PC a durat pana de curand.De craciunul anului trecut parintii mi-au luat lucruri mai importante ... haine,mobilier pt. camera mea etc. dar eu am strans niste bani si mi-am luat un PlayStation 2.Acum timpul a trecut si vad pe zi ce trece cum pe PS 2 se pune praful uitandu-ma pe internet la cutia aia cu X pe ea.
Acum...in 2011 si 3 sferturi am acasa un Xbox 360 S de 250 GB montat pe un LCD cat peretele
, dar cum am vazut si mai sus la un alt user...cine s-ar fi gandit asa departe cand avea un joystick de Terminator in mana?