Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3249 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cowboys & Aliens - 6 / 10

Un scenariu bun pentru un film SF. O adaptare buna, pot spune.

Incepe foarte promitator, o da in SF destul de brusc, o lalaie putin cu sentimente si alte mizerii inutile intr-un film de genu si-i baga un final cu sacrificiu si solitudine, exact la sentiment, sa pleci din sala cu o idee de satisfacut, dupa vizionare.
    Nu mi-a placut felul in care ne sunt "bagate pe gat" micile detalii despre trecutul personajelor.

Interpretarea multor actori este cel mult satisfacatoare (desi sunt foarte multe nume cu greutate). De exemplu am observat ca Harrison Ford are cam aceeasi interpretare in toate filmele. Aceeasi privire, aceleasi gesturi/gesticulatii, aceleasi obiceiuri. Desi a jucat in unele din cele mai bune filme ever, pot spune ca este un actor destul de slab in interpretare (privind per ansamblu).

Efectele CG, in marea lor majoritate, sunt bune, dar sunt cateva pur si simplu hidoase si care nu-si au locul DELOC in "peisaj". Cred ca nu au reusit sa gaseasca iluminarea aia care sa faca diferenta.

Efectele de sunet, cel putin in prima parte, sunt destul de clasice (gen Psycho sau Exorcistul), bazate pe trompete sau viori in surdina, iar in restul filmului, sunt clasicele efecte de lasere/explozii, cu nimic iesite din normal.
    Attached Images Attached Images 2011_cowboys_and_aliens-wide.jpg