Pentru ca asta vara cand eram in mare parte toti de aceeasi parere nimeni nu mi-ar fi zis nimic. Si Ronan nu mi se pare mult prea schimbat fata de cum era atunci incat sa spun ca inteleg de ce acum toata lumea ii tolezeaza bull****-ul si atunci toti faceam glume pe seama lui si radeam pe la intalniri.
Mai nou nu mai e la moda sa te iei de Ronan si sa-i parodiezi aberatiile pentru ca el reprezinta elita.
Poate voi v-ati plictisit si ati inceput sa-l aprobati, dar eu n-o sa pot sa uit cum m-a luat pe Yahoo sa-mi spuna ca de fapt sunt invidios pe faptul ca cineva din provincie are un gamertag atat de mare.
Nu pot sa uit cum a furat la Mass Effect si nu pot sa-i dau Thanks cand mi se mai lauda cu cate un alt joc pe care il face 1000/1000 in doua zile (sau cum a reusit sa faca in mod fantastic 200/200 la Braid in atat de scurt timp) - asta ca sa fim si on topic cu devorarea jocului.

Cat despre faza cu Thanks-ul. Eram la 50/50 cu argumentele pentru care ar fi da Thanks. De partea cealalta fiind motivul ca a fost laudat pentru Elite. Si ca o sclipire de moment, m-am gandit sa merg all-in cu prima varianta. Just for the fun of it.