Single post: Ultimul joc devorat
-
28-11-2011 23:23 #2779 SP
Senior Member
Killzone 2
Nota: 8.5
Killzone 3
Nota: 9.2
Primul lucru care-mi vine in mine cand ma gandesc la KZ este gameplay-ul formidabil, in special senzatia cand tragi in inamici, chiar iti da impresia ca ii penetreaza, lucru pe care l-am intalnit destul de rar in jocuri dar care consider ca da un plus foarte mare jocurilor.Sistemul de cover functioneaza foarte bine dar ar fi fost bine daca te-ai fi putut ascunde in intregime dupa un obiect si daca ai putea sa tragi blind-fire, controlul mi s-a parut extrem de bun, am citit la multi ca acesta ar fi un minus la joc dar mie din contra, mi s-a parut excelent si te poti adapta rapid cu el.Dpdv al dificultatii, KZ2 si KZ3 difera foarte mult, amandoua le-am terminat pe cea mai mare dificultate disponibila, la partea a 2-a in special prin ultimele stagii, jocul devinde foarte competitiv, chiar daca se intampla sa mori de 5-7-9 ori nu devine frustrant pe cand partea a 3-a mi s-a parut mult mai usoara, nu-mi amintesc sa fi fost vreun moment in joc unde sa incerc de mai mult de 3 ori un checkpoint.Am fost foarte impresionat de 3 dpdv grafic, ruleaza mult mai fluent decat 2, arata si mai bine si are si mai multe locatii.Atmosfera e creata foarte bine in aceasta serie, mi-au placut in mod deosebit cum au fost gandite scenele unde vorbeau sefii statului, mi s-a parut o corelatie bine facuta dintre imaginea lui Hitler si cea a lui Stalin, decorul si vestimentatia reusind sa se indrepte spre comunism.Multiplayerul l-am incercat putin si mi se pare extraordinar, per total, un joc pe care l-as asemana cu Half Life 2, catalogandu-l un joc solid.