Pai.... ca sa ai asa o idee, n-am mai jucat un shooter pe PC de pe vremea lui Half-life 2 episode 1.

Grafic se vede absolut demential. Il pot rula pe Ultra fara mari probleme (dar imi face niste mici artefacte care vad ca nu apar pe High). Oricum ochiul meu ne-antrenat si obisnuit mai mult cu 720p pe console nu vede mare direrenta intre high si ultra asa ca joc pe high (in 1080p) momentan.
Pe PS3 arata "jalnic" in comparatie mai ales ca eu joc in 576p ca sa scap de input lag. Si PC-ul si PS3-ul sunt legate la acelasi TV.

Ca gameplay, e greu de zis. Clar e "haos" mai mare. Am preferat sa joc mai mult pe harti de 32 si 24 de playeri ca sa ma acomodez dar am jucat si un meci de 64 (pe Caspian Border) si am ramas placut surprins. Mult mai multa actiune, e altceva cand sunt 5-6 inamici pe langa un flag (si mai multe flag-uri, Caspian nu mai stiu cate are, dar Canals are 5 in loc de 3, si e harta mai mare).

Pe consola stiu ce-mi poate pielea si joc extrem de relaxat (si de agresiv de regula). Iar la final termin printre primele locuri, am un SPM bun, 450+ si un K/D ration bunicel 1.85 (dar il scot eu la 2 in curand )

Pe PC in schimb mi-e cam greu sa ma acomodez. Joc foarte crispat. Asta pentru ca nu sunt deloc obisnuit cu controlul. Culmea eu care am jucat ani buni cu inverted mouse (si pe consola joc tot inverted) acum nu mai pot juca deloc cu inverted.

Parca se moare mult mai usor (de la precizia mai mare oferita de mouse). Nu ar fi neaparat o problema, pentru ca de regula oricum incerc sa flanchez, dar de-abia chinuindu-ma termin pe la jumatatea plutonului ca puncte, si ma chiunui sa am un K/D aproape de 1.

In fine, n-am decat vreo 3 ore jucate si 7 meciuri terminate. In timp poate o sa ma obisnuiesc cu controlul si atunci o sa joc la fel de relaxat pe PC ca pe PS3. Dar momentan prefer PS3, chiar si cu grafica mai slaba.

Eu unul le vad avantaje la amandoua variantele. Cand ai chef de o sesiune mai "hardcore" de gaming, pot rula varianta de PC, si sa joc un conquest cu 64 de jucatori. Cand am chef sa joc mai relaxat si sa joc cu prietenii de pe PSN, bag pe PS3.
The best of both worlds.

P.S.: pai bine mah mobule, eu m-am tot rugat de tine sa vii cu mine cu elicopterul si tu acum te trezisi?