Single post: Ultimul joc devorat

1. #2780 SP
    Member Mariush's Avatar
    Assasin's creed Revelations @ PS3 - 8/10

Toate "review-urile" pe care le-am postat aici au continut plusuri si minusuri. Pentu AC Revelations imi e greu sa fac acest lucru, pentru ca, din pacate, ar trebui sa trec mai mult minusuri...Nici nu vreau sa intru in detalii, atatea bug-uri intr-un singur joc de mult nu mi-a mai fost dat sa vad.
    Incep prin a spune ca am fost si inca sunt fan al acestei serii, asta mai ales in conditiile in care AC 1 a fost primul joc incercat pe PS3. AC1 m-a impresionat in adevaratul sens al cuvantului, iar sequel-ul AC2 mi s-a parut chiar mai bun (mai ales din cauza varietatii misiunilor), chiar si ACB pot spune ca a fost ok, a adus ceva lucruri noi, dar a reusit oarecum sa pastreze acelasi feeling ca si primele 2.

In ACR mi-am pus multe sperante, mai ales ca trebuia sa puna punct story-ului (a se vedea: REVELATIONS ).
    Dar....pot spune cu mana pe inima ca sunt dezamagit. De ce? In primul rand pentru ca este o copie a ACB, avand doar cateva tipuri de missions in plus + locatia si cam atat...Gameplay-ul, design-ul, sunt ok, dar nu m-au dat cu nimic pe spate, adica copie absolut fidela a predecesorului. Story-ul lasa de dorit, chiar si misiunile principale par ca sunt facute "ca sa scoatem jocul mai repede".

Am dat jocului nota 8 pentru ca sunt fan, altfel cred ca mai mult de un 7 nu merita...
    Imi pare rau ca am achizionat varianta Collectors si sper ca AC3 imi va sterge acest gust amar...
    Frate...macar la Call of Duty lucreaza 2 companii de development simultan, si d'asta scot 1 joc/an....

Pe scurt...AC Revelation un joc mediocru, cel mult placut pentru fani, scos in graba pentru a produce niste bani (mai bine zis pentru a baga mana in buzunarul clientilor....>mai ales dupa finalul din ACB, cine nu isi dorea sa vada continuarea?<)
    Attached Images Attached Images assassinscreedrevelations_hero.jpg