Single post: Wii U - specificatiile tehnice dezvaluite
-
Banned

Originally Posted by
MonkY
Hmm, CPU-ul din Xbox 360 este cu 3 Core-uri, tot PowerPC, dar pe 65nm (initial era pe 90nm), si din cate stiu este tactat la 3.2Ghz. Ce mi se pare aiurea insa, este sa vii in 2012 cu un CPU la 45nm... avand in vedere ca Intel a scos deja CPU-uri pe 22nm. 45nm, quad core... parca imi suna a 2009. Sper sa nu treaca si Nintendo prin problemele avute de Microsoft cu incalzirea excesiva a CPU-ului...
768MB aceia shared parca ar suna mai bine daca ar fi minim 1GB... totusi in ziua de azi mai toate smartphone-urile au 1GB...
Ramane de vazut ce poate GPU-ul... Oricum ar fi, e un pas inainte pentru Nintendo

Stii ca pentru Nintendo nu conteaza tech specs, ei au alt target de piata, nu gamerii hard core, ci gamerii causal. Si din cate i-am observat, daca le pui un joc cu grafica de smartphone pe un display mare, niste bere si ceva de mancat, se distreaza la maxim. Eu zic ca tech specs sunt foarte OK pentru segmentul de piata careia i se adreseaza. Nu e nevoie de mai mult.
E nevoie de mai mult la SONY si MS care tintesc gamerii hardcore si maniaci de genu pixelCounters si Digital Foundry, plus multi gameri care vor sa admire peisajele.
Eu sper sa nu vad la Sony si MS hardware de 2009 in consola, ca atunci as fi trist... Temerea mea cea mai mare este cipul grafic, chiar si pe 28nm, ca sa fie un salt puternic de performanta e nevoie de cip grafic de generatia actuala, sunt curios cum il vor raci..