Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
De ce se pune parola tot timpul? OK...dorim sa jucam intre noi dar pana la un numar de 32 de jucatori e cale lunga.

---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

Indeed....
Sincer nu imi plac meciurile de 32, mai ales pe hartile mici. Ajunge sa se faca grenade spam, sentry spam si multe alte chestii enervante ca si moartea dupa 5 secunde de la spawn. Sa nu mai zic ca in meciurile de 32 de persoane e imposibil sa pui bomba. Ma rog, nu imposibil dar foarte enervant. --> Spam, spam si spam cat vezi cu ochii. Consider ca 10 vs 10 e suficient chiar si pe hartile mari pentru a te bucura de o experienta placuta "in game". Mai e de precizat ca in meciurile de 32 e aproape imposibil sa dezvolti o tactica cu echipa.
Si in meciul de ieri cand eram cu remuzzt in echipa am castigat desi voi erati mult mai avansati decat majoritatea din echipa noastra. Am comunicat tot timpul, am dat ordine (suna urat, sa zicem mai bine indcatii) de genu noi stam aici, voi mergeti pe partea cealalta and so on.