Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
And so it begins....
Watch out!! Incoming self-esteem issues!!

Eu propun sa facem cate clan pentru fiecare zi a saptamanii, sau de ce nu, pentru fiecare sezon: primavara-vara, toamna-iarna sau putem sa le si combinam dupa pofta inimii. COME ON!!!!

Deci: NU mai pune parola la server si NU scoate nimic - nici o clasa, nici o arma, inamici de pe radar etc. In meciurile oficiale se joaca cu TOATE ON si vom intra intr-o astfel de infruntare si ne vom face de ras deoarece lui cutarescu nu-i plac avioanele, lui cutarescu nu-i plac punctele rosii de pe radar etc!! Jucati domle jocul dupa cum a fost gandit de catre cei care l-au creat! O sa ne facem de ras intr-un meci oficial daca continuati asa! Si lasati sa intre si altii pe server - vi se pare ca suntem prea multi?
Sunt complet de acord cu @Rasko.
cu riscul de a va supara pe mine va spun ca eu evit sa joc mp pe serverele facute de unii pentru ca suntem prea putini. Chiar daca e fun cu romani, mai fun e pentru mine cand sunt multi online.
Nu prea pricep faza cu parola, de ce sa limitam accesu? ca sa jucam 2 vs 2? pe o unele harti formidabil de mari imi ia minute sa ajung la obiectiv si acolo primesc un shot si o iau de la capat.