Mai adauga si urmatoarele in lista ta, si am inchis subiectul. Fiecare alege ce doreste.

Hard-copy:
+ Le gasesti de obicei la preturi mici prin diverse magazine

- Cele care se activeaza pe una din platforme (Steam/Origin/battle.net etc), devin practic bibelouri dupa folosirea codului

Digital:
+ Ai jocul in ziua lansarii, fara intarzieri, cu posibilitate de preload, astfel in minutul in care jocul e lansat oficial poti sa intri in el sa incepi sa te joci (da, unii cumpara jocuri pe Steam si la pretul full).
+ Suport excelent. Nu cred ca exista cineva care se poate plange de suportul Steam. In caz ca esti nemultumit de un produs, poti primi banii inapoi, eu unul am testat asta. Acelasi lucru il pot spune despre Origin.
+ Cloud Storage. Salvari, screenshot-uri.. Orice. Pot fi salvate in cloud, astfel nu mai pierzi niciodata salvarile in caz ca ai vreo problema.
+ Este accesibil oriunde, oricand. Daca vrei sa te joci, desi nu esti acasa, nu trebuie decat sa descarci aplicatia respectiva, te-ai logat, ai luat jocul si ai intrat in lupta.
+ Nu vei avea probleme cu DRM-urile. Nu am intampinat pana acum nici un joc cumparat in format digital care sa-mi dea batai de cap din cauza DRM-urilor.
+ Daca ofertele de pe platforma respectiva nu va multumesc, exista diferite site-uri care vand key-uri activabile, foarte ieftin. Astfel nu esti obligat sa platesti pretul full pe Steam, de exemplu.

- Manualele si alte "goodies" exista, insa in format digital
- Restrictiile regionale. Pot fi ocolite, dar pentru utilizatorul normal asta poate fi o bataie de cap.

Si inca ceva, care eu il consider un mare plus pentru digital. Inovatii se gasesc mereu, update-urile sunt regulate pe cam toate platformele, indiferent ca e Steam sau Origin. Orice idei pot avea programatorii acestor aplicatii pentru a face produsele cat mai accesibile, noi vom avea acces la ele imediat.