Da, este problema cu spatiul... daca nu-l ai. Pt. single player, 2.5m este minimul. Acum, depinde si de unde pozitionezi Kinect-ul, cum ai asezata camera... si nu in ultimul rand, de jocuri (de exp. sunt cele care necesita sa te joci pe podea... altele vor sa-ti vada doar mainile, and so on). Pt. multiplayer, maresti un pic distanta si e ok (aproximativ 3.5m).

Si da, vorbesc de masuratori exacte. De exp. eu de pe canapea, daca pun Kinect-ul asa cum ar trebui (sub sau deasupra TV-ului), nici nu pot face calibrarea... pentru ca la un moment dat imi spune sa ma dau mai in spate. Iar mai in spate, sorry... dar am perete. Iar eu de la TV pana la ochi am 2.4m. Singura solutie gasita (inca nu am testat Nyko Zoom for Kinect) a fost sa-l pun oarecum pe diagonala (pe una din boxele standfloor), dar este o solutie aiurea (fiind pe diagonala), pentru ca la un moment ai tendinta de a juca cu fata la TV si nu la Kinect...

Deci da, daca nu aveti minim 2.5m spatiu si nu aveti nici Nyko Zoom... nici sa nu incercati! Hope it helps!