Single post: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai

  1. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry okayo, dar nu am baut de la acel aparat, deci nu ma pot pronunta. In plus, nu sunt un "cafengiu" atat de expert incat sa-ti spun cum se face cafeaua cel mai bine (pentru asta prefer sa merg la specialisti). Pentru acasa insa, prefer ca aparatul sa stie sa faca asta, dupa reteta de la mama lor. In plus, chiar daca aparatul ar face o cafea perfecta, m-as plictisi repede de ea. Eu sunt genul care poate azi vreau sa-mi incep ziua cu un Petit Dejuner, urmat de un Maestro Lorenzo scurt, dupa care ceva cafea columbiana iar mai pe seara poate un cappuccino sau un caramel machiato. Intre timp femeia isi face niste ceaiuri englezesti (i also LOVE Earl Grey) si niste ciocolata calda de la Suchard, Cadbury, Cote D'or sau Milka.

    In final, fiecare cu preferintele sale. Nu pot fi toti multumiti de aceeasi solutie. Tocmai de aceea avem thread, sa vedem si pareri alternative, ramanand ca fiecare sa-si aleaga ce doreste

    P.S. Mai jos aveti cateva din tipurile de capsule pentru Tassimo din US si Germania (sunt specialitati diferite pe regiuni... thanks god for ebay!)
    Attached Images Attached Images tassimo_us.jpg tassimo_de.jpg