OK, ma scuzati atunci se vede clar ca v-am produs iritarea. Sa ii dai cuiva o sugestie cand nu ti-o cere e evident un soi de ai intra in casa cand nu te pofteste. Sincer eu am avut incredere in ceea ce ai scris legat de Tassimo si aproape eram pe punctul de a lua jucaria. Acum inteleg ca e vreun advertorial sau ceva si imi cer scuze ca ti-am poluat threadul cu o sugestie. Nici macar nu am facut referire la un aparat sau marca anume. Poate nu e nevoie de sugestii, sau poate thread-ul e pe o singura directie Cafea si chestii solubile de la Tassimo (era more appropriate).
Adevarul e ca daca cineva iti face alegerea petarda nu e magulitor insa eu m-am referit la aparate adica mai la toate... plastice ieftine care stau in rafturi la retaileri, facute de chinezi si care iti vand un vis creat frumos de un departament de creatie si de marketing alaturi de un gust pe masura... exact ca in reclamele care le-ai dat drept chestii credibile. Eu sincer aveam asteptari cel putin de cand ti-am citit guide-ul de acvaristica. Mi-am zis de atunci ca tipul asta stie ce vorbeste. Daca tu dai drept informatii credibile doua reclame... what else can I say.
La partea cu invitatii imi cer scuze sincer ideea era alta. Nu ti-am facut invitatii in niciun fel doar iti ziceam de altceva.
Well, sugestia mea se incadra perfect in denumirea topicului. Citeste, documenteaza-te, deschide ochi si imi vei da dreptate la afirmatia asta
Imi poti sterge posturile caci dupa infierbantarea ta tot mai mult cred in advertorial decat intr-un review pe bune.
Salutari

p.s- mi-am zis ca poate am fost un pic prea dur cu cuvantul petarda in cazul lui Tassimo si am zis sa vad niste review-uri facute cum trebuie...ei bine in cateva link-uri (cu pareri si pareri) dau si eu peste un advertorial facut cum trebuie. Zici ca e scris direct de departamentul de marketing...
Cum este Jacobs Tassimo
Monky daca ai de spus un lucru si vrei sa fii credibil nu fi inflexibil cand cineva/oricine iti da doar o sugestie.

---------- Post added 17-01-2012 at 06:29 PM ----------

Q... am sa-ti raspund pentru ca cel putin tu ai inteles ceva. Monky a rams cu impresia ca ma iau de scula lui sau de invintatii.
Deci. Acum doua saptamani gandeam si eu ca tine. Vroiam un "espresor" pana intr-un maxim 600RON ca mi-a deschis vecinul dorinta care si-a luat un Philips Saeco si mi-a dat cu capuccino sa beau si uite asa incet incet de la o petarda de Electrolux pe care doream sa mi-a iau (ca vorba aia daca face aspiratoare ca lumea sau frigider si functioneaza amebele de atat vreme) consumatorul crede ca face si expressor cum trebuie. Wrong.
Am inceput sa ma uit la carcase. Ce e aia carcasa de plastic, e cheap... e chinezesc, non bio :-). HAi la ceva de inox...si cauti si cauti si scormonesti incepi sa te deschizi vezi ca la un pret mai mare se poate mai mult. Ca la 600 ROn cat credeai ca e de ajuns pentru o cafea, ca vorba aia e o cafea nu afrodisiac si in cautarile tale dai de unul care zice de altfel de abordare, aia adevarata nu manipularea vizuala si advertisingul pe care-l vezi zilnic si care-ti polueaza alegerea. Asa intelegi una, alta.
Evident ca multi daca nu marea majoritate sunt foarte multumiti cu cafeaua pe care o beau fie de la Tassimo fie de la Delonghi sau alte firme cu nume interesant de italienesc, dar poti spune cu mana pe inima ca ceea ce bei e natural (vezi aici desi chiar si bunul tau simt iti zice asta) si de ce pentru ca are un gust bun.
Aici e spilul: ciocolata are gust foarte bun, la fel si parizerul sau cate si mai cate. Un om informat stie acum ce se intampla in spatele acestor produse...
Mai mult citeste acel forum macar primele zece pagini pentru ca sunt utilizatori care au plecat de la Ufesa nu Delonghi si au ajuns la adevarata savoare obtinuta din cafea adevarata (nu pudra sau amestecuri de chimicale).
Iar eu vin aici unde cineva mi-a dat de gandit ii spun "ia uite ce zic oamenii astia" si el ma trimite la plimbare ca nu e conform cu titlu.
Well acum inteleg ca acesta e un loc pentru gameri si mai putin pentru altceva.