Pe bune ? chiar ma intrebam cind o sa sara inteligentu' din tribuna ... iete-l, aparu' Fat Pompos cu pleata-n vint calare pe risnita "setata" corect, ceva de genul a demonstrat teorema lui Thales, dar ce stiu eu, chestie complicata domnule daca nu setezi risnita corect ai surpriza sa scoata direct floricele de porumb, daca gresesti toate setarile "alea multe care este" iti pune si un film. Sa citesc, ce sa citesc Mr. "Da ce le zice baiatul ala" ? Oricit ai sa citesti tot nu o sa egalezi experienta traita, poate daca halesti ceva plastic de la "marcile petarda" ori poate de la "marcile titan" ai ceva sanse, dracu' stie, poti incerca. Eu pentru moment prefer sa pun cafeaua in ceasca si nu plasticul. Dar ca tot a venit vorba de plastic, esti expert si-n chimie sa-nteleg ? cunosti care-i plastic de calitate si care nu. Bai da-s pe spate cel putin, serios.

Crezi ca impresionezi daca enumeri citeva nume care produc piese scumpe ... romane ! trezeste-te, calitate nu inseamna neaparat scump. Eu cind am spus ca sint multumit, daca ai fi citit tot - nu doar ce-ti alinta urechea, ai fi stiut la ora asta ca am facut comparatie intre ce am obtinut cu "marca petarda" care sta in bucatarie cu ceea ce am experimentat pentru lung timp in barurile italiene. Dar normal ... ori mint ( ca deh ! se poarta, e romaneste) ori sint redus si nu pricep (bine ca esti tu destept) ori aia folosesc tot "marci petarda" ... ghici ghicitoarea nea' Mareane ?

.... am dreptate mare ? ... sa-nteleg ca exista dreptate mica, mititica, micuta, maricica, mare, imensa ? serios ? ... categoric esti prea citit pentru mine, nu pot decit sa inclin spre usa, sper numai sa nu fie una "mare" si sa "nu" ajung la clanta.

Spor ... dracu' stie ce semnificatie are da, uite ii dau una acu' adaugind ... la vindut castraveti la gradinar.