Salut,

Eu is nou pe aici.

Am fumat 13 ani de zile in medie 2 pachete de tigari pe zi, in ultimul an am ajuns sa fumez 3 pachete...
Eu si sotia fumam in jur de 4 pachete pe zi si ajuns tigarile sa ne coste in jur de 1500 ron pe luna.

Dupa nunta noastra (vara trecuta) am intalnit un mosutel simpatic intr-un taxiu care fuma de zori o chestie ... si mi-a zis ca nu se fumeaza in masina ..

L-am intrebat una alta si am aflat de la el de aceasta chestie ingenioasa. Cica el a fumat 30 de ani 2 pachete lungi rosii (exprimarea lui) pe zi dar de 1 an si jumatate a trecut pe electronice.

Urmatoarea zi am rascolit netul dupa cei mai ieftin .. ca un necunoscator. . si miam luat primul meu e-health, a mers 2 luni de zile pana am luato razna din cauza bateriilor ca ma disperau ca nu tineau incarcate cat aveam nevoie. Si le-am lasat de tot. Acum 3 luni am inceput iar cu electronicele , de plictiseala sa zicem .. deoarece nevasta mea tot mai fuma tigari normale .. plictisindu-ma zilnic stand langa ea sa fumeze. Si asa mi-am cumparat primul meu Ego-T Sailebao. Acum 2 luni mi-a trecut prin cap cum ar fi sa import si eu astfel de tigari. Si asa am ajuns sa vand si sa fiu distribuitor la mai multe magazine online.

Multi ziceau sa caut cei mai ieftin, dar mi-am propus sa aduc calitate chiar daca profitul este mult mai mic.
Toata investitia ma ajuns in jur de 3000 euro. pana acum nu am avut parte de profit deoarece ce castig investesc la loc, sa aduc noi modele, etc.

Acum ma stradui si cu actele pentru firma sa nu am probleme.

stiu ca nu am voie sa fac reclama cu site-ul meu dar un link la un post de aici de pe site cred ca am voie sa pun.

Apropo, Ofer si Transport Gratuit la orice produs comandat de pe site. Produsele sunt importate de la Sailebao, Dekang, si inca 1 firma.


Pe viitor as dori sa imi deschid si un showroom, dar pe moment ar insemna sa fac credit la banca, dar o sa ma stradui sa ajung si acolo.


Link -> http://www.consolegames.ro/forum/f45...lichid-dekang/

---------- Post added 20-01-2012 at 01:58 AM ----------

http://www.consolegames.ro/forum/f45...it-toata-tara/


Admin schimbami si mie link de mai sus te rog frumos, abia azi am vazut ca este alt link .. astai link-ul meu :

http://www.consolegames.ro/forum/f45...it-toata-tara/