Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Daca va aduceti aminte nu am dorit de la inceput aceasta asa-zisa "functie" de clan leader deoarece stiam ce se va intampla.
Dle. Istrategie, lipsa totala de interes? In ultimele 3 saptamani am fost seara de seara in Killzone 2 dand invitatii, facand servere, trimitand mesaje la toata lumea pentru a ne aduna sa fim impreuna. Sunt destui useri ai forumului care pot sa confirme asta, printre care i-as nominaliza pe ffocus, Nameless_Fear, Psycho-07, Emptysilence, G-extreme etc. etc. etc. D-voastra unde erati domle de veniti sa imi spuneti mie ca am o totala lipsa de interes? V-am vazut intr-o singura seara online si atunci cred ca ne-ati facut onoarea in jur 20 - 30 de minute. Din pacate sau din fericire pentru mine nu mai am 15 ani ca si d-voastra si am facut tot ce mi-a stat in putinta in masura in care timpul mi-a permis-o.
Deci dle. Istrategie, am sa va rog frumos sa va calmati si sa nu mai induceti lumea in eroare daca sunteti in necunostinta de cauza.

Asadar si prin urmare, de azi il voi ruga pe prietenul meu Ffocus sa preia "safia" clanului deoarece Rasko is OUT! Am ajutat cat de multa lume am putut prin invitatii si organizari de meciuri, dar gata. Nu mai am nici varsta la care sa ma ia pustii de 15 ani la rost, nu mai am nici nervii sa multumesc toate grupuletele formate in interiorul grupurilor asa ca....Mi-a parut bine, a fost frumos, dar de azi voi fi un simplu membru al acestui clan, asta daca mi se va permite bineinteles.

Va rog frumos sa nu imi mai trimiteti mesaje pentru invitatii in clan deoarece le voi da delete fara a le mai citi.

Multumesc si va doresc nenumarate succese in RSA!
Pfff....Deabia mi-am cumparat jocul si vad ca se destrama clanul oameni buni vreau si eu sa joc odata un multiplayer cu romani uniti.Rasko te lauzi ca esti mai mare de ani dar te superi ca unu de zece ani , daca mai tii minte cand eram mici si jucam un joc daca ne supara cineva (majoritatea din lucruri tampite) plecam acasa plangand, e cam asa e si in cazul tau intoarcete in clan si nu mai fi asa influentat de vorbele celorlalti.