Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
Bravo ba, sunt incantat sa aud ca iti merge bine.
Installous cum se comporta? E tot gratis totul acolo?
Nu prea-i vad rostul afirmatiei tale. Jailbreak-ul nu este ilegal. Si eu am jailbreak pe iDevices, si MonkY, samd. Si cat timp nu a spus ca a luat nu stiu ce aplicatie din installous, nu ai de ce sa te iei de el. Eu personal cumpar majoritatea aplicatiilor la oferta (si au fost enorm de multe, mai ales de sarbatori si inca sunt si acum), iar Cydia este o sursa "infinita" cu optiuni de personalizare.

on: Eu am probleme destul de mari de cand am facut jailbreak la iPad2 cu 5.0.1. Ma trezesc foarte des cu aplicatii cu iconita alba, care se rezolva doar prin respring, am probleme cu cerculetele notificarilor (din coltul dreapta al aplicatiilor), cand dau "pagina", acestea se misca si ajung sa fie chiar la 0.5-1cm de aplicatia in sine.
Sunt aplicatii, ca mail-ul, in care intru si dupa 1-2 minute de stat (nu mereu) ma scoate din aplicatie si o si inchide.

Dar pot spune ca in mare, sunt multumit. Acum am notificare si pe iPad si cel mai important, iCloud intre iPhone si iPad. Acum orice poza fac cu telefonul, se transmite automat pe iPad si o pot edita mult mai usor asa.

Pacat ca nu exista (sau inca nu am gasit eu) o modalitate de a se trimite si filmuletele facute cu iPhone-ul.