nameless_fear: jignesti fara rost o groaza de oameni (inclusiv pe mine). Mai citeste te rog ce inseamna Cydia si poate vei afla despre developerii care scot aplicatii mult mai ok chiar decat cei de la Apple. La urma urmei, este si motivul pentru care foarte multi dintre ei ajung sa lucreze la Apple (vezi sistemul de notificari din iOS 5 de exemplu, care e "furat" din Cydia). Pana atunci insa, am acces la functii, aplicatii, tweaks & stuff la care Apple nici nu viseaza (inca). Daca tu iti faci jailbreak doar ca sa-ti iei piraterii, e problema ta. Eu prefer sa nu fiu inchis la minte si sa am acces la functii extra, aplicatii, wallpapers, tweaks care nu exista pe AppStore.

In alta ordine de idei, nu vad pe nimeni de aici sa fi mers pe threadurile de Android si sa spuna:
"Bravo ba, sunt incantat sa aud ca iti merge bine. Applanet-ul cum se comporta? E tot gratis totul acolo?"

P.S. Eu am peste 300 USD cheltuiti pe AppStore si 30 USD cheltuiti in Cydia... asa ca stai tu linistit, nu moare de foame Apple datorita unor developeri third party pentru care am tot respectul.