Single post: PS3 controller thumb stiks / caps / pads

1. #18 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Au venit si jucariile, asa cum am promis am revenit cu detalii.

La prima mana si prima vedere pot spune despre:

Cap sticks, sunt rosii sunt dintr-un cauciuc siliconat, destul de aderente, se simt OK la mana, s-au atasat peste caps-urile originale destul de usor.

Power A controller, este negru constructie solida dintr-un plasic interesant, este mat si un pic cauciucat, lasa impresia de aderenta sporita si destul de fin la atingere, deocamdata este la incarcat asa ca nu am avut cand sa-l testez. L-am conectat la PS3, s-au aprins ledurile, el a inceput sa vibreze si sa-si intre in rol, cu alte cuvinte pana aici plug & play! Ca si feeling, mi-a tresarit un pic amintirea padului de la xbox, ceea ce e bine, stickurile analogice sunt pozitionate bine si desi nu par cauciucate...sunt! si sunt foarte aderente. Manerele sunt din cauciuc si au un fel de solzi, niste striatii pe suprafata din fata si spate a controllerului, lucru care imbunatateste aderenta si lasa mana sa respire.

Am sa atasez si niste poze si in rest am sa revin cu impresii dupa teste.
    Jocurile supuse sunt, Uncharted, GT5 si cel mai important FIFA12.
    Attached Images Attached Images img_1435.jpg img_1437.jpg img_1438.jpg img_1439.jpg img_1440.jpg img_1444.jpg img_1447.jpg img_1448.jpg img_1449.jpg img_1451.jpg img_1455.jpg