Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: EA Games pierde licenta Lord of The Rings
-
Member

Originally Posted by
Khan
Universul LOTR e deja fumat oricum. Nu vad de ce EA s-ar fi reorientat catre o prelungire a contractului. Au muls vaca numita Frodo suficient de mult incat sa mai lase si la altii, indiferent de calitatea pe care o aveau jocurile.
P.S. Nu va mai bucurati ca fetele mari inainte de noaptea nuntii, nu cred ca va cumpara nimeni prea curand licenta LOTR pentru ca nu prea mai intereseaza pe nimeni subiectul unor carti si filme cu ani vechime.
Cu asta sunt total de acord.
Nu inteleg de ce EA nu s-a gandit la lucrul asta -> Vechimea LOTR.
Nu mi se pare o pierdere, pentru ca actiunea e deja VECHE.
Eu zic ca dupa BFME 2 (Battle for the Middle-Earth) nu trebuiau sa mai scoata un alt joc din seria LOTR, caci se stia deja ca nu va avea vanzari.
Conquest e un Return of The King in varianta Next-Gen si atat.

Originally Posted by
Zaktan
Ziceti-mi si mie vreo serie stricata de Ubisoft?
FarCry, zic eu.Far Cry 2 e un editor, nu un joc.Joci impotriva padurii.Faci o misiune si apoi restul se repeta, deci jocul il termini cam in 2 ore, caci apoi repeti ce ai facut deja, doar ca ai alte cadre pe monitor (cel putin asa e pe PC).
Far Cry 2 mi se pare cel mai slab joc creat de Ubi in 2008, pentru ca nu are niciun sens -> te plimbi cu cateva masini, vezi cateva animale, tragi jumate de incarcator pana moare un om si ii tragi si in cap (culmea), zici ca joci pe harta cu respawn (vin oamenii sa te atace la nesfarsite, pana mori) s.a.m.d.
Crysis mi se pare MULT mai bun decat FarCry 2, ca macar acolo ai o actiune (cat decat).
La FC2 in schimb imi place optimizarea si grafica, dar gameplay-ul m-a cam dezamagit (pe mine).
L.E. Poate o fii avut FC2 vanzari bune, dar dupa parerea mea e un joc de maxim nota 7, deoarece gameplay-ul nu merita mai mult de 5.Are cateva idei bune (foc, ciclul de 24 ore, chiar editorul) dar actiunea mi se pare non-sens.