Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Insomniac nu va mai face jocuri Resistance
-
Senior Member

Originally Posted by
DanTe23
Ai jucat gears of war?Sunt ambele shootere,nu ma lua cu detalii de genul unul e first celalalt e third.
Sunt diferente uriase intre resistance si gears of war, sunt genuri complet diferite. Iar faptul ca resistance 3 e ultimul nu e deloc un lucru rau, e mai bine sa apara jocuri noi cu personaje noi si povesti noi.
Cred ca singurul joc care ar merita sequel-uri la nesfarsit e Uncharted, cel putin eu nu m-as plictisi. Insa restul devin plictisitoare rapid, sunt mare fan Killzone, KZ2 mi-a placut la nebunie, dar KZ3 a fost mai slabut si sunt convins ca un KZ4 nu mi-ar mai place aproape deloc. Poate daca ar schimba personajele (sa joci de cealalta tabara) s-ar mai schimba ceva, dar n-ar fi bine sa continue la nesfarsit.
La fel e si cu Resistance. Parerea mea.