Single post: Ultimul joc devorat

1. #2828 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Deus Ex : Human Revolution

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Muzica
    + Puterea pe care personajele secundare o detin
    + Arme
    + Locurile in care se desfasoara actiunea
    + Numarul multiplu de ending-uri
    + Side quest-uri
    + Abilitatea de a vorbi cu aproape oricine
    + Stealth
    + Augmentation-uri - extrem de diverse
    + Adam Jensen !

- Pentru playthrough-urile non-stealth,necesita economii serioase
    - Energie extrem de redusa
    - David Sarif

Un joc fabulos,cu minusuri greu sesizabile sau care afecteaza gameplay-ul foarte putin spre deloc. Adam Jensen intra lejer in top 3 cele mai tari personaje ever in ceea ce tine de gaming,dupa Niko Bellic si John Marston,in opinia mea. Ma fascineaza povestea lui,imi place modul in care priveste lucrurile,felul in care interactioneaza cu celelalte personaje si capacitatea de a pastra mereu distanta. Si dincolo de interior,Jensen e la fel de impresionant,imi place aspectul sau fizic si vocea. Povestea e buna/foarte buna,dar dupa parerea mea,Adam Jensen si Augmentation-urile disponibile sunt miezul. Pe parcursul celor 2 playthrough-uri,pur si simplu am stat lipit de ecranul TV-ului,iar faptul ca nu am gasit nimic care sa imi displaca a fost cel mai important.

Fara niciun dubiu,merita jucat. Iar la preturile la care e acum disponibil pe Zavvi sau TheHut ( 12 - 15 lire),se numara printre cele mai bune achizitii pe care le puteti face. Totusi,titluri precum Skyrim,Arkham City sau Uncharted 3 ii fura trofeul de Best Of 2011. Cu toate acestea,nu trebuie ratat. Va va oferi o portie de 20 - 25 de ore de joc exceptionale.

9.0/10
    Attached Images Attached Images playstation3_1290099246.jpg