Deus Ex Human Revolution 7/10

+Majoritatea Story-ului
+caracterele (in mare si cel principal)
+enviroment-ul cu destul de multe optiuni si trasee.
+armele
+puterile
+special moves
+muzica
+voice acting-ul
+partea stealth a jocului conceputa excelent.
+sa joc baschet cu corpurile victimelor mele si in ultima misiune:

+in mare gameplay-ul dar cu o singura problema care pentru mine aproape ca a stricat totul, si asa ajungem la minusuri:

-in primul rand energia, recharge-ul tine o eternitate, stiu ca sunt iteme dar folosirea lor este limitata, totusi recharge-ul in sine trebuia sa fie cu mult mai ridicat, acest lucru te face sa te simti serios limitat si personal, si fata de npc-uri, acesta este unul din foarte putinele jocuri unde am chiar folosit un trainer, daca nu o faceam il abandonam pentru ca ar fi fost mult prea plictisitor pentru mine (si daca va intrebati da chiar am incercat serios sa-i dau o sansa, nu sufar cheating-ul dar mi se parea ca povestea are potential dar nu merita efortul fara un boost de energie, si am zis ca mai bine ii dau o sansa asa), acuma inteleg ca jocul mergea mai mult pe stealth si nu esti un super soldier, dar trebuia sa fie si optiunea unei abordari mai directe si ca veni vorba:
- personal cred ca in loc de sistemul typhoon mai bine puneau un skill ce-ti permite o rezistenta mai buna, si daca tot iti trebuia munitie pentru typhoon puteau linistit sa-l atribuie la comanda pentru grenazi.
-desi mi-a placut personajul principal mult trebuie sa admit ca uneori modul in care vorbeste este ridicol .
-partea din poveste cum ca opozitia s-ar opune la augument-ari deoarece in principal nu este natural, a parut de-a dreptul ridicola, mai ales ca si la ora actuala avem tot felu de proteze si organe artificiale, dar nimeni nu se plange de asa ceva si nici nu ar trebui, daca se concentrau mai degraba pe faptul ca cei augument-ati ar fi ajuns sa aiba un avantaj mare asupra celor fara ele ar fi iesit mult mai plauzibil si mai bine.
-cam scurt...