Single post: Clubul PlayStation 3
-
27-02-2012 20:11 #16458 SP
Member

Originally Posted by
adibose

Chiar m-a amuzat afirmatia ta

insa nu stiu pe ce te bazezi cand spui asa ceva.
INFO: Printre incapatanati se numara
Panasonic (fost Matsushi*ta) Samsung LG Gradiente Lanix ProScan Sanyo Funai
Cu ceva posturi in urma unii dintre noi am venit cu argumente destul de solide PRO Plasme! as vrea sa faci si tu la fel pentru LCD sau LED-uri. crezi ca poti?
din cei insirati de tine in afara de LG si Samsung ale caror vanzari le au cel mai mult din led-uri(
), restul nu sunt jucatori importanti la capitolul TV si nu am auzit de vanzari sectaculoase la plasme Funai, Sanyo, etc.singurii care mai au vanzari la plasme sunt cei de la Panasonic(si nu sunt "fosti" Mathusita, asa se numeste fondatorul firmei Konosuke Matsu****a) si este o firma foarte buna intra-devar dar in ce priveste "plasma e cea mai buna"
hai sa le spunem si potentialilor cumparatori de efectul "burn in" de consum, de faptul ca unele plasme au ventilatoare in ele, etc. etc.
NU afirm ca led-ul este optiunea cea mai potrivita, fiindca nu pot fi atat de stiutor si sigur pe mine ca o tehnologie este cea mai desavarsita insa consider ca in momentul de fata cele mai noi led-uri sunt superioare plasmelor, iar daca tehnologia plasmei ar fi NET superioara, nu s-ar fi insistat pe led-uri, oled-uri si alte tehnologii, s-ar fi imbunatatit plasma, nu crezi?