Unu la mana, as vrea sa te lamuresc cu privire la Matsu.. Panasonic Corporation din ziua de azi s-a numit cu multi ani in urma Matsushi*ta Electric. foloseste si tu internetul daca stiutor nu esti.

Doi la mana, cu mana ta ai scris
doar o singura firma se incapataneaza sa mai fabrice plasme
corect? despre asta este vorba, nu despre vanzari.
Funai spre exemplu produce plasma display pentru TVurile Phillips si Magnavox care se vand pe teritoriul Statelor Unite.
ProScan vinde tot in America sub RCA si Thomson
samd.... asa ca plasma se vinde si o sa se vanda in continuare. Raspunsul sa stii ca este retoric, iar oamenii astia se zbat si dezvolta aceasta tehnologie tocmai prin prisma faptului ca ecranul cu plasma are o calitate deosebita!

Trei, plasmele "sufera" imbunatatiri de la an la an, tehnologia progreseaza in acest domeniu, te poti informa despre acest fapt inainte de a face afirmatii.

Se pare ca nici cu forumul nu esti la curent, noi restul consumatorilor de forum atunci cand am discutat pareri pro si contra plasma/lcd/led am vorbit si despre efectul burn in. Use Search!

Si care ar fi problema prezentei ventilatoarelor intr-o plasma? si PC-ul de la care scrii are ventilator sau ventilatoare...insa spre deosebire de un PC, plasma in general are un set de ventilatoare destul de silentioase.

Repet: nu voi sustine ca LCDurile sau LEDurile sunt proaste fiinda nu este adevarat! insa un LED sau LCD de buna calitate costa foarte mult! In schimbul unui pret ceva mai mic prefer o plasma care se preteaza mai bine pentru gaming! Despre asta vorbim aici nu?? Display pt gaming!