recordu personal l-am stabilit in a 3-a zi de battlefield 3. aveti idee daca a mai aparut un patch mai recent decat acel multiplayer update de 2 gb? e foarte enervant cu crosshairu ca dispare foarte frecvent si mi-am facut un reflex sa schimb arma cand imi da spawn ca sa imi apara. la shotgun nu mai zic ca extraordinar de frustrant.

@witchalok cred ca m-ai nimerit bine cu ce spuneai la acel patch. la inceput foloseam holo+grip+silencer, dar acum folosesc mai mult heavy barrel ca sa fac killuri si la distanta. chestia cu aek nu o inteleg. e arma buna, da nu foarte buna. mor de ciuda cand ii vad pe aia cu famas ca eu nu am. mi se pare destul de nedrept ca nu poti avea armele alea decat daca ai b2k. la fel, m-ai nimerit cu m16a3. am folosit pana acum m416 care la inceput mi s-a parut cretina, dar m-am atasat de ea si m-am obisnuit. m16a3 folosesc acum deoarece are fire rate mai mare. in rest e cam aceeasi arma. as vrea ca o implinire personala sa deblochez toate attatchmenturile pt. toate armele.