Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
cryyo
iPad 3 se zvoneste ca se va numi iPad HD pt. ca nu cred ca va fii un adevarat nr. 3 si astfel sa nu vine cu denumiri penibile ca iPad 2S.
Se zvoneste ca se aude si se pare ca se zvoneste cum ca probabil nu merita iPad-ul nou. 
Ce Dzeu guys... iarasi aceeasi chestie ca si la iPhone 4S? Nu ajunge sa fie mai rapid, mai bun, cu functii mai destepte, camere mai bune, ecran mai bun, and so on? Sa inteleg ca va place mai mult de Samsung care a scos 6 tablete in 5 luni si 200 de smartphone-uri intr-un an? Ce conteaza cum se va numi? Important e ce va oferi in plus... si probabil cat de mult va costa (pentru unii).
P.S. Personal nu am inteles ce a fost penibil la 4S (For Steve)?!? La cate datoreaza Apple lui Steve, eu unul ma mir ca nu au scos un device care sa-i poarte numele in totalitate. Cat despre iPad... sa se cheme si iPad 2S, iPad -1, iPad 2Beta, iPad 2.1, iPad x2... eu ma pregatesc de pre-order. Strang bani de un an 
P.P.S. Eu nici nu vreau quad core. Sa fie dual core si la frecventa mai mare. Si 1GB RAM. Si rezolutie mai mare. Amen!