La cat de mult imi place mie team deathmatch (deloc), va dati seama cu cata nerabdare astept DLC-ul ala.
Fac referire aici la TD pentru ca are hartile cele mai claustrofobice. Daca vreau un mod de joc unde sa conteze doar kill-urile, prefer squad Deathmatch, care are harti mult mai mari si un sistem de spawn mai bun (poti da direct pe echipa) si unde chiar conteaza team play.
Singurul lucru care strica modul asta de joc dupa parerea mea e prezenta IFV-ului. Daca un sofer bun pune mana pe el, urmeaza un macel unilateral.

Depinde insa si cat va costa DLC-ul asta. Un 10 lire (cred ca l-am activat pe cont de UK jocul si am regiunea 2) pare acceptabil, in functie de ce arme ofera si cate harti (l.e. am vazut iar trailerul si cica sunt doar 4; par cam putine, nu stiu daca or sa faca parte din rotatia normala).
Din fericire pentru mine, de regula joc cu un squad de romani care prefera conquest. Asa ca nu o sa "pot" sa joc pe hartile noi decat cand joc de capul meu, ceea ce se intampla destul de rar.
Pana in iunie cred ca apare si Diablo 3, si cand nu o sa am cu cine sa joc BF3, bag un Diablo

Mie chiar mi-ar place o harta pe care sa se joace numai cu vehicule (sau sa fie foarte multe). 2-3 tancuri, 2-3 IFV-uri, 2-3 attack/scout helicopters de fiecare parte.
Cu spawn foarte rapid de vehicule (10-20 de secunde).
Eventual cu harti urbane, astfel incat in luptele intre tancuri sa conteze mult sa flanchezi si sa manevrezi trancul, nu numai sa stai pe un deal cu guided shell si un inginer care te repara.