In primul rand apreciez RaverX ca ai lasat un comment calumea, dezvoltat si cu opinia ta, nu te-ai rezumat si tu la un "Crysis 2 = mizerie" sau "Crytek :rolls eyes then flushes toilet:".

In al doilea rand cred ca fizica jocului a fost intentionat facuta in asa fel. Doar era si normal sa fie diferit din moment ce porti Nanosuit, adevaratul erou al jocului. Nu putea sa semene cu un FPS ce tinde la un gameplay realist. Mie toate momentele de fuga, sprint cu puterea nanosuit-ului, sartiturile si alunecarile mi se pareau extrem de fluente si raspundeau perfect la controller. Mai ales pe la jumatatea jocului cand deja iti intri in mana si deblochezi acel air-stomp. Pt mine a fost super fun sa sprintez catre un adversar, sa sar in fata lui ca apoi sa fac air-stomp (tehnica care o foloseam la ultimul adversar pt ca imi consuma toata energia). Armele din joc au fost foarte multe. Eu tind sa folosesc acelasi gen de arme in cam toate FPS-urile, adica sniperul pt departare si shootgunul pt apropiere si cam evit orice fel de rifle/machinegun, dar si acestea se comportau bine. Sa nu uitam ca erau arme nerealiste facute in cadrul jocului, nu arme reale ce apar in unele jocuri. Daca ar fi sa o luam asa, nici mie nu imi convin masinile din GTA si nu imi plac cum se conduc, dar inteleg ca asta e ideea studioului, sunt masini speciale pt joc si nu iau asta ca un lucru negativ si nici nu as depuncta jocul pt asta.

In al treilea rand, Crysis 3 e ca si anuntat si sigur se lucreaza la el. Eu cred ca acum vor anunta un joc cu totul nou, ceea ce inseamna un nou IP. E frustrant cand vezi atata reactie negativa fata de un proiect nou, care nici macar nu a fost prezentat. Baietii de la Crytek fac o treaba f buna, sunt europeni ca si noi, au studioul la 1400 km de aici si reusesc sa faca jocuri cu nimic mai prejoase faza de americani sau japonezi, granzii acestei industrii.
Si cu toate astea nu este pic de rabdare sa vedem ce ne rezerva viitorul, se arunca cu noroi din start fata de o firma relativ noua, si un IP nou. Credeti ca e mai bine ce se intampla acuma cu restul jocurilor? Nu vi se pare ca sunt destule sequel-uri fara rost ce nu mai aduc nimic nou si doar mulg banii? O sa fie ok ca peste 10 ani o sa fie 'n' nr de COD, Battlefield, Uncharted, NFS, Halo, Gears of War, God of War, si extrem de multe altele? Parerea mea e ca nu, s-a pierdut de mult ideea de trilogie sau de serie finita. Asa ca putin respect fata de Crytek pt cea ce face si sa privim acest nou proiect cu un open mind, obiectivism, si nu cu scepticism si insulte. Daca intradevar jocul se dovedeste a fi un esec, nu il cumparam si gata. In luna noiembrie a acelui an sigur o sa mai apara un COD, au unde merge banii nostri.

Multumesc celor ce au citit.