L-am inceput si eu aseara...Este intr-adevar o surpriza foarte placuta! Atmosfera medievala apasatoare, ceata, sunetele lugubre si acei demoni(eu zic ca seamana enorm cu orcii din LOTR) care sar din intuneric urland spre tine - toate aceste elemente + povestea care mi se pare geniala mi-au captat atentia in mai putin de 15 minute.
Sentimentul de singuratate si uneori de neputinta reuseste sa impresioneze enorm, chiar mai mult decat in jocurile survival horror pe care am pus mana pana acum. Ok, minus Dead Space .
Dificultatea jocului este intr-adevar una foarte ridicata. Acest lucru se intampla nu datorita inamicilor foarte puternici sau AI-ului impresionant, ci mai degraba lipsei de save points. Am jucat vreo 2 ore aseara si cred ca am avansat foarte putin. Niciodata nu stii la ce sa te astepti, ce poate sari pe tine de dupa colt sau din intuneric. Un pas gresit, un block aiurea sau un atac care nu este in concordanta cu actiunea inamicului din acel moment si esti pierit!
Am ales sa joc cu Thief si pana acum nu sunt dezamagit de alegerea facuta.
Se poate cumva schimba clasa fara sa creezi alt save?
Oricum, concluziile de mai sus sunt dupa foarte putin avans. Jocul m-a prins si probabil imi va lua multe saptamani sau luni sa il termin - habar nu am la ce sa ma astept din punct de vedere al duratei de gameplay...
@Witchalok - grafica este impresionanta!