Single post: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?
-
Admin

Originally Posted by
bubli-789AD
O sa optez pentu ala care e "JOC" si nu o frantura din altul. Adica cum poti sa compari Dead Space-ul pe console cu cel de pe smartphone-uri ? Normal ca ala costa 50 de euro cand ofera zeci de ore de joc, grafica, sunet, conectivitate, etc. Totul este superior acolo fata de varianta pe smartphone.
Si nu stiu cum sunteti voi dar eu in momentul in care a trebuit sa misc caracterul plimband degetele pe ecran am inteles ca niciodata nu am sa ma joc pe asa ceva. Totul era pe dos.
bubli-789AD: la fel spun si PC gamerii cand vine vorba de console: "Cum pot sa joc eu varianta taiata de pe console?" dupa care vin si cu replica ta "M-am chinuit cu gamepadul si am inteles ca niciodata nu o sa ma joc pe asa ceva. Totul era pe dos, fata de mouse". Deci cu alte cuvinte, apare aceeasi reticenta fata de tablets & smartphones precum era pe computergames fata de console 
Cat despre Dead Space pe iOS, chiar si asa "frantura" e senzational (si l-am cumparat cu 0.99 USD!). Din pacate, developerii au alocat 90% din timp pentru varianta de console si doar 10% pentru restul. Lucru care dupa cum se vede (din cifrele si din declaratiile developerilor, nu le scot eu din burta) in cel mai scurt timp se va schimba. Dar, vom trai si vom vedea