mark: stai linistit, ca nu era vorba de adeziv. Pur si simplu din acelasi lot am luat 4 iPad-uri. 1 OK 3 busite. Asta la emag. Am fost mai devreme la iStyle si niciunul din iPad-urile de acolo nu aveau problema respectiva! Exact asa cum ma asteptam sa fie. Imi dau seama care e diferenta dintre warm si galbui. Crede-ma, unul din cele 2 testate azi la emag era atat de galben incat pana si vanzatorul se uita mirat ca poate arata in asemenea hal albul. Astept sa-mi returneze banutii si ma duc sa-mi iau de la iStyle. Mai ales ca ei au spus ca nu au vazut problema despre care le povesteam.

Mythul: pe mine initial m-a deranjat cand au spus ca e ceva normal sa vezi led-urile, ca nu arata 2 la fel, si alte chestii care sunt pentru copiii mici. Si asta pentru un produs scump. Cat despre cold, intr-adevar, un pic mai cold iPad2-ul... insa fata de cele 3 pe care le-am avut eu, era diferenta foarte mare. Pur si simplu dupa cateva zile vedeam tot ce tinea de alb ca fiind galbui. Acum m-am convins ca era doar problema stocului de la emag. Sa fie sanatosi!