Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
RvsS
Cand intru pe threadul asta simt ca devin ipohondru (oare oi avea leduri, oare oi avea galbeneala?)

Nu cred ca preferai sa ascundem astfel de lucruri. In plus, e vorba de Apple, nu Microsoft sau Sony. Te duci la ei (sau la oricine autorizat Apple) si-l schimba. Asta e partea frumoasa la Apple. Sunt constienti ca sunt totusi produse facute in China, sunt constienti ca pot fi defecte de fabricatie. Puteam schimba si 20 de iPad-uri pana mi se dadea ceea ce trebuia sa fie din start. E ceva sa stii ca "dai un ban dar stai in fata". La fel cum poti spune si despre garantia lor "fara acte". Nu mai stiu pe nimeni care sa faca asa ceva. Dar nah, nu mai zic nimic nimic de bine, ca iar o sa fiu facut fanboy Apple. Asa ca o sa scriu doar de rau (just kiddin').
Ca idee de diferenta: Cand mi s-a busit Galaxy Tab-ul (de la Samsung), desi era cumparat de cateva zile (de la mama lor din Korea)... la service Samsung mi s-a spus ca ma costa 950 RON (sau 900 nu mai stiu exact), ca sa imi schimbe placa de baza. Si asta desi tableta s-a busit in timp ce-si facea update oficial via Kies...