+ Storyline
+ Gameplay
+ Muzica
+ Personaje
+ Cele 240 de riddle-uri (ghicitori)
+ Faptul ca apar probleme colaterale
+ Harta - diversitatea locurilor
+ Boss fights - excelente
+ Diversitatea combo-urilor
+ Gadget-urile lui Batman
- Challenge-uri extrem de dificile
- Glitch-uri cu duiumul (PS3)
E al doilea playthrough pe care il fac la Arkham Asylum,primul l-am facut cu mult timp in urma pe un X360 (nu pana la capat),acum am incercat sa iau platina. Dar m-au impiedicat challenge-urile,care desi interesante,extrem de grele. Am ramas astfel cu 72%. Am vrut sa il joc din nou si pentru a-mi reimprospata memoria,deoarece urmeaza sa joc Arkham City cat de curand.
Batman AA e un joc foarte bun,cred ca nici nu ar merita jucat sequel-ul fara sa il gustati. Imi place enorm prin prisma story-ului si e foarte interesant ca desi personajele sunt extrem de diverse,e foarte clar ca intregul joc graviteaza exclusiv in jurul a doua : Batman si Joker. Imi place Joker enorm,din punctul meu de vedere unul dintre cei mai tari villaini (cot la cot cu Venom,dar asta e alta poveste ). El e ticalosul ala cu replici geniale,care te face sa il iubesti din prima clipa in care il vezi. Surprinzator si Batman,imi place atitudinea lui,self-confidence-ul acela debordant fiind unul din punctele sale forte.
Poate sunt eu nebun,dar ce mi s'a parut ca a condimentat foarte bine jocul au fost ghicitorile lui Riddler. Mi s'au parut fantastice si pe majoritatea am incercat sa le fac fara ajutorul vreunui walkthrough.
Au existat si parti negative,precum glitch-urile pe care le'am experimentat in mai multe locuri. Adevarata bariera au fost in schimb challenge-urile,care sunt extrem de demanding. Necesita precizie si tactica perfecta,de care se pare ca nu dispun. Astfel,dupa ore intregi de lupta,m-am vazut nevoit sa cedez. Jucat pe Hard,am avut anumite dificultati chiar si cu boss fight-urile in Story Mode,dar peste care am reusit sa trec.
To sum up : Un joc bun,merita clar jucat,dar dificultatea iesita din comun si "problemele tehnice" pe care le'am intampinat pe PS3 sunt niste lucruri pe care personal nu pot sa le trec cu vederea. Cu toate acestea,astept cu nerabdare sa termin GOTY-ul la Fallout 3 si sa butonez sequel-ul.