Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #2868 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Mass Effect 3 - 7/10

Nu-mi vine să cred, nu-i credeam �n stare dar au reuşit: E MAI RETARD FRIENDLY DEC�T DA2 ŞI ME2. Explorat planete cu Mako, nup că e prea complex pentru jucătorul de Call of Duty, să fie c�t mai simplu neamule.

Dacă �n primele jocuri acel dialog wheel era doar cretin şi o insultă la adresa rpg-urilor, acum este absolut frustrant, �n multe momente m-am trezit cu 2 răspunsuri foarte asemănătoare ce nu-ţi dădeau nici un indiciu despre ce urmeaza Shepard să spună. Dacă tot am adus vorba de dialoguri, ele sunt mult mai puţine şi mai plictisitoare, mie unu mi-a făcut plăcere să vorbesc cu membrii echipajului �n ME2, dar �n ME3 poţi vorbi cu ei foarte rar şi nu mai au propriile lor poveşti. Aparent less bla bla more pew pew= moar $$$

Dacă primul joc era despre explorarea galaxiei şi cel de al doilea despre alcătuirea unui echipaj pentru o misiune sinucigaşă, �n ME3 totul e despre apocalipsa galactică, �ntoarcerea celei mai avansate rase şi desfăşurarea celui mai mare genocid...pe dracu, atmosfera jocului şi dialogurile dintre personaje sunt foarte chill, gen "Oh, vrei să-mi salvezi rasa de la genocid ? Dute şi adu-mi nişte bere şi vorbim după".

Chiar dacă zonele �n care au loc luptele sunt mai deschise dec�t cele din ME2, tot nu se poate compara cu ME1, luptele nu necesită pic de tactică iar AI-ul are probleme grave, de multe ori m-am strecurat prin spatele lor doar pentru a observa că ei nu mă baga �n faţă, aleargă şi caută cover de parce eu nu aş fi acolo.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
    Să nu mai vorbesc de felul �n care �i distrugi pe reapers, apeşi pe un buton şi asta e tot, e cea mai penibilă scuză pentru un scriitor, parcă şi-a băgat picioarelea �n ea de poveste. Apropo de asta, sf�rştiul �ncalcă regulile stabilite �n jocurile precedente, dacă Shepard distruge relay-urile la sf�rşitul jocului asta �nseamnă că distruge şi viaţa din acele sisteme, deci face �ntr-un fel treaba reaper-ilor. Mult prea multe plot-holes au fost lăsate �n finalul jocului.
    SPOILER TERMINAT SPOILER TERMINAT SPOILER TERMINAT

Poate am fost puţin cam dur şi am menţionat numai părţile negative ale jocului, aşa că am să amintesc de experienţa cinematică din timpul dialogurilor, e foarte plăcut să priveşti o discuţie �n care personajele se mişcă şi gesticulează, spre deosebire de alte rpg-uri chiar am stat şi am ascultat toate conversaţiile, de obicei doar le citesc. Also �nca un plus sunt femeile cu rotunjimi instigatoare.

�n concluzie, o serie ce a �nceput ca o experienţă RPG cu un potenţial imens se termină cu un shooter pentru autişti, �mi pare rău de ce a ajuns Bioware.

+Lore bine pus la punct �ncă din primul joc al seriei
    +Gameplay-ul
    +Personajele ce s-au păstrat din primele două jocuri ale seriei
    +Dialoguri cinematice, camera poziţionă mereu foarte bine dă o senzaţie de imersiune aparte, �mi aminteşte de anachronox

-Poveste şi dialoguri prost scrise, dialogurile sunt t�mpe, �n stilul unui blockbuster de la Hollywood, povestea merg�nd pe acelaşi drum.
    -AI-ul inamicilor are ceva probleme, am scris mai sus.
    -Dialog wheel prost implementat
    -Renunţă la elementele RPG
    -Misiuni secundare repetitive
    Attached Images Attached Images 250px-me3cover.jpg