+pur si simplu excelent, contine doua parti, Extra si Unlimited, sunt atat de diferite si totusi se completeaza atata de bine incat este o capodopera.
+Muv-Luv Extra fun/entertaining.
+Muv-Luv Unlimited, creaza o atmosfera excelenta, pur si simplu ma acaparat complet.
+ost.
+story.
+voice acting excelent.
+atentia data la detalii.
+faptul ca este animat si plin de viata.
+caracterele, Meiya si Ayamine find favoritele mele.
+excelent si pentru cei ce prefera sau nu prefera mecha, nici unul nu va fi dezamagit.
-chiar la inceput nu prea reuseste sa iti capteze interesul, sunt dialogul este si... hmm... sa ma gandesc, oarecum prea random, dar de pe la jumatate reuseste sa te acapareze.
-content-ul Muv-Luv Extra pe ruta Meiya a fost cam dezamagitor ca durata (cu alte cuvinte mi-ar fi placut sa fie mai multe scene legate de relatia lor, in rest mi-a placut)...
-Muv-Luv Unlimited, nu are cine stie ce diferente majore in cea ce priveste sfarsitul in legatura pe cine alegi.
Un mic sfat: este necesar sa urmezi o anumita ordine la rutele din Muv-Luv Extra (Sumika, Meiya, Tama, Sakaki, Ayamine, Marimo), mai este recomandat si sa se termine complet Muv-Luv Extra pentru a te inegra in Muv-Luv Unlimited.