Pur si simplu o capodopera, am citit carti, am jucat jocuri, am vizionat anime-uri si filme dar nimic nu ma impresionat asa puternic precum acesta, de-a dreptul exceptional *insert manly tears*. Muv-Luv Alternative este atat de bun incat creste calitatea si la predecesoare, facand si mai mult sa merite faptul ca le-am parcurs. Voice acting-ul, OST-ul, backgroung noise, in general sunetul este excelent. Povestea ma lasat cu gura cascata, ma surprins de nenumarate ori... Ajungi si sa fi foarte atasat de personaje, Meiya in special ma impresionat foarte mult. Dupa cum am mai spus este excelent si pentru cei celor le place si nu le place genul mecha, poate sunt cei celor care li se pare putin ciudat sau ridicol atatea femei in jurul protagonistului si elementul mecha, sau alte detalii din acestea, nu este o problema jocul/nevel-ul face o treaba excelenta in a oferi raspunsuri si a da niste motive solide pentru aceasta situatie. Este mult mai animat spre deosebire de altele din genul acesta, chiar si in comparatie cu predecesoarele. Artwork-ul exceptional.
Daca vreti sa rezum totul intr-un calificativ acesta este: Exceptional