Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
C�t despre Arcade Master...e de �nțeles...dacă am părăsit forumul să nu mai am acel titlu, dar p�nă la urmă tot un Arcade Master răm�n fie ca-s membru Computergames.ro fie că nu.
computergames.ro sau consolegames.ro ?

Stilul tau se referea la faptul ca toata lumea crede sau banuieste ca faci gamerscore-ul pentru Xbox 360 prin hack-uri sau glitch-uri, ce mama dracului ne mai ascundem dupa manusa. Asta crede multa lume.Si eu cred la fel. Nu cred scuze si bazaconii cum ca ti-a furat unu gamertag-ul si ti-a facut seriosly. Sau ce explicatie penibila ai dat la Mass Effect unde aveai achievement ca ai terminat jocu si nu aveai primu achievement cand faci prima misiune. Ai zis ca ai jocu pirat si de asta. Ce prostie mai e si asta? Recunoaste si punct.

Si cum ala hackuise sau dracu lache ce facuse pe acolo am crezut ca ti-ai facut un alt cont. Asa si? Ne-am inselat. Nu s-a dat cu paru in cap.

Vrei sa ramai bine, nu vrei la fel de bine. Nu e nimeni obligat sa iti ofere tie explicatie la fiecare miscare, post, comentariu. Si postez despre cine vreau eu cand vreau eu. Nu ne interzici tu sa vorbim despre un subiect. Nu te mai comporta ca un copil pe care l-a suparat colegul de joaca.