Single post: Mii plaza puzzle panels si propuneri pentru street pass in Bucuresti

1. #5 SP
    Junior Member geckoati128's Avatar
    Azi am avut o surpriza extrem de placuta.
    Pentru prima data am facut street pass la intamplare in zona Rahova-Petre Ispirescu, in jurul orei 12.00.
    Am verificat ambele console si street passul s-a facut cu o consola ce are setat numele ca Vladimir iar mii-ul ales in Mii Plaza este Radu. Se pare ca persoana nu prea are jocuri, deoarece ultimul software rulat pe consola era Demo-ul de la Dead or Alive.
    Atasez un print screen din meniul 3DS Sound. Data apare diferita pentru ca eu obisnuiesc sa o schimb zlinic de cateva ori din cauza limitarii la 10 banuti.
    Daca vreunul dintre voi este posesorul consolei cu care am facut Street pass, il astept cu un pm ca sa ne dam si add ca prieteni.
    Oricum, respectivul a avut ocazia sa faca street pass cu cele doua console ale mele, ocazie cu care s-a putut bucura de alegerea oricarui puzzle panel.

Asa ca daca nu va incanta ideea sa ne intalnim pentru street pass, macar umblati cu consola la voi si poate mai facem street pass intamplator.
    Attached Images Attached Images hni_0003.jpg