Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3
-
08-05-2012 23:34 #2674 SP
Senior Member
asteptau - daca nu era finala de cupa, puneam 3-0 si nu mai stateam la discutii. jucam dupa aia cu el la misto doar "ca sa vedem care e mai bun". dar fiind ultima faza, am zis ca nu e elegant sa castig de o asemenea maniera. el m-a sunat sa-mi zica ca user-ul Gvingi l-a atentionat de pierderea meciului la masa verde si eu i-am propus sa rejucam meciurile, fara sa vad postul lui de pe Thread. poate daca il vedeam altfel reactionam. cat despre comentariile lui ulterioare, atat timp cat nu jigneste e liber s-o faca. e la inceput si poate inca nu intelege rostul Regulamentului. e si datoria noastra sa ii invatam pe cei noi, daca aplicam metoda sutului in fund de fiecare data, nu cred ca va castiga nici una din parti.
mirciulik.6 - acum nu avem ce face, vei pierde cu 0-3 la masa verde. nu mi se pare nici mie normal ca un jucatorul sa isi dispute 90% din meciuri doar in ultima zi de deadline dupa ora 22:00 si sa fie mereu atat de impasibil la rugamintile altora. voi propune o noua regula privind situatia deadline-urilor in pauza competitionala. daca si acum o ignorati si nu o votati, atunci va rog sa nu mai aud astfel de remarci de acum incolo.
DonBassil - stii vorba aia: ce incepe prost se termina si mai prost 
De jucat pentru Campionat pana joi 10.05.2012
Liga 1
thedeadman14 - asteptau
De jucat pentru Campionat pana vineri 11.05.2012
Liga 1
Kostelinho - micul_
asteptau - HotDoc
dinamovistu2008 - ossaur
Liga 2
SilviuGabriel - cisse
Nightcrawl3r - gvingi76
De jucat pentru Campionat pana duminica 13.05.2012
Liga 1
asteptau - DonBassil
dinamovistu2008 - Kostelinho
Venom - HotDoc
Liga 2
balasadaniel41 - gvingi76
flllorin - cisse
Cosming si DonLuLu au promovat din Liga a 2-a. Pentru celelalte 2 locuri lupta balasadaniel41, flllorin, Nightcrawl3r si Tonynho. Fie ca cei mai buni 2 sa reuseasca