Single post: Ghid: Demon's Souls - Tips, Tricks, Guides - spoilers !
-
Member
Am mai avansat in zona 1.
1-3 A murit si 1-3. Sincer sa fiu a inceput sa mi se para cam "ieftin" cu arcul. Bossul de aici iar nu a reusit sa ma atinga. Roll shoot, roll shoot, repeat a couple of times, dead 
Imediat dupa asta in zona 1-4 dai de 3 black phantoms. Unul e un knight mai ofensiv, unul super defensiv si o arcasa. Poti sa-i atragi cu arcul unul cate unul. Mi s-au parut usori mai putin cel defensiv. Are un ditamai scutul de dupa care nu iese, si cand te apropii te loveste cu spear. Am gasit insa iar o metoda sa-l omor si pe asta cu arcul fara sa ma atinga. Cateodata ma simt aiurea sa ma folosesc de chestiile astea, dar la cat de greu e jocul cu alte ocazii....[/spoiler]
In alta ordine de idei pot sa zic ca m-a cam mancat acolo unde soarele nu rasare 
Am citit despre un miracle, Rage of God. Am vazut ca aveam soul-ul necesar sa-l invat si am inceput sa bag puncte in faith, 6 mai exact, ca sa ajung la 16, incat ocupa 2 sloturi. Am zis ca sunt cam multe dar faith imi da si magic resist asa ca what the hell.. problema e ca imi cere si 100 mana, pe care nu o am. Mai baga 5 puncte in will. Mi-a parut rau dup-aia, astea 11 puncte puteau fi folosite mai cu cap in alte parti, insa la urma am mai multe slot-uri acuma, si 2 sloturi cere si one time revival 
Vraja in sine nu e rea, e un aoe care pare sa faca damage rezonabil, in retrospectiva ar fi fost folositoare in cateva ocazii, dar totusi nu prea ma pun singur in situatia sa ma apropii de un numar mare de inamici.
Doamne cat timp mananca jocul asta. Numai asta fac acum in timpul liber. Saracul kz2, nu a mai prins deloc consola de cand l-am luat pe asta.
Oricum dupa ce termini jocul te poti apuca de NewGame+, adica incepi un joc nou cu personajul asta in care monstrii sunt si mai grei decat pana acum 
Apropo, a avansat cineva in 3-1? Chiar m-am blocat, nu imi dau seama pe unde sa o iau. La un moment dat e rupta balustrada si poti sari de acolo, dar nu vad nici un loc pe unde sa aterizez, si de cate ori am incercat am murit. Help pls
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
Hmmm nevermind that... unde aveam eu impresia ca e dead end era de fapt o usa inchisa. Intre timp luasem cheile.
Am gasit pe acolo fluted armor (plate) si un kite shield. Pot sa port body si head fara sa am penalitate la miscare