Single post: Runescape
-
Senior Member
quest-urile intr-adevar sunt cele mai originale. Nu vedeai 2 quest-uri care sa fie ceva de genu: "adu-mi 10 chestii" sau "omoara 100 de monstrii dinaia". Tin minte quest-ul de la Champions Guild era misto. Trebuia sa omori un dragon da trebuia sa te pregatesti: lu-ai anti fire Dragon shield de la ducele din Lumbridge, trebuia sa iti cumperi o corabie care sa mearga pe insula dragonului, sa gasesti pe unu care sa faca parte din echipaj, sa strangi scanduri si cuie ca sa repari barca si abia dupaia ajungeai pe insula si te luptai cu dragonul. Cele mai tari quest-uri din orice MMO. Cum am zis, singurul dezavantaj la joc e ca nu e asa "placut la vedere" si deaia incearca sa imbunatteasca grafica, ca sa aduca alti jucatori.
Pe mine ce ma deranjeaza la RS e ca anumite skill-uri cer foarte mult grinding (sa faci aceeasi chestie in continuu). Desi unele lucruri sunt foarte distractive si niciodata nu isi pierd farmecul (cum ar fi Dungeoneering sau Slayer), alte skill-uri sunt foarte repetitive (gen woodcutting sau fire making). Dar anyway eu sunt tentat sa ma fac din nou membru pe timpul verii (daca nu se lanseaza Guild Wars 2), doar de dragul quest-urilor si al explorarii. RS is awesome my friends!