Single post: Ce impresie v-a facut E3 2012?
-
Vires Intus
Subtire. Am fost foarte dezamagit pentru ca nu au aratat tot ce credeam eu ca vor arata. N-am vazut nimic legat de The Last Guardian, Diablo III pt console, Half-Life 3, chiar daca astea erau doar zvonuri, as fi vrut sa ne arunce un os, ceva, orice. Si pe langa zvonuri, as fi vrut mai multe detalii despre Dust 514, GTA IV (desi se stia ca R* nu vor participa) si Hitman, iar demo-ul de la GoW m-a lasat putin rece, mi-as fi dorit sa zica mai multe despre el. La Xbox a fost jale, au batut pasul pe loc cu gimmickurile alea pe care nu prea cred eu ca le-ar folosi asa multa lume, iar la Nintendo nu m-am uitat, dar am auzit ca a fost la fel de rau.
In schimb m-au impresionat foarte tare cu The Last of Us, Beyond si Watch Dogs, toate 3 titlurile par revolutionare si aduc ceva nou in raftul asta jocuri scoase pe banda rulanta. Ce mi s-a mai parut ok au fost NFS Most Wanted, AC3, FarCry 3 si Splinter Cell (desi nu sunt fan al seriei). Asta e, sper ca la anul vor veni cu ceva nou si nu se vor mai axa asa mult pe partea de social-media si prostii precum Wonderbook.