Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Junior Member
Prima intalnire cu o consla a fost la varsta de 7 ani prin 91 92 cred ne jucam prin spatele blocului mai multi copii unde era amplasata si o centrala termica unde obisnuiam sa mergem cam tot timpul sa bem un pahar de apa fiin amabil paznicul de acolo Atunci am vazut prima oara o consolo portabila un game and watch am ramas masca .Dupa aceea cred ca a urmat un rambo ,nu stiu prea ma incantat ,m am jucat foarte putin pe el . Mama isi schimbase serviul si retin ca la firma unde lucra la birouri erau 2 pc uri p1 si cred ca ceva mai slab 486 , atunci am facut cunostinta cu Aladdin care pur si simplu ma fascinat si ma dat peste cap , am terminat jocul de cel putin 50 de x cat mergeam acolo in vizita si Pinabll Fantasyes pe care lam jucat putin . Prin clasa a 8 cred ca am avut primul hc pe care lam folosit cateva luni incercand tot felul de jocuri de pe casete si dikete iar pe la mijlocul clasei a 8 a aparuse o sala ARCADE pe care am fercventato foarte mult jucanduma Top Hunter ,MK1,Robot Army ,Toki etc etc, ;a scurt timp o veciana primise cadou de ziua ei un terminator clona nes , stiu ca ma jucasem dragon fighter si double dragon 3 din nou am ramas uimit ma captivat 100 la 100 a urmat o perioada dupa ce primisem si eu o clona nes de jucat cu prietenii schimburi adunari campionate tot felul treaba cu terminatorul cred ca adurat 2 cel putin pana sa dus moda de tot ! uramtoarea consola a fost prin clasa a 10 a cand mi am cumparat din bani mei primul Playstation 1 jucanduma nopti intregi wek enduri si nu mai zic zile
! Ps 1 ma tinut in priza cel putin 2 ani dupa care mi am luat prim pc un Amd Barton la 3000+ aty 9200 se etc etc jucanduma gta 3 si restul jocurilor de pe vremea aceea ,la 2 ani dupa primul pc serios nu am putut s auit dragostea mea ps ul si mi am cumparat primul PS 2 pe care il am si acum in 2012 . ! In timpurile noastre mi am achizitionat un Pc serios pentru gamming , am facut cunostiinta si cu xbon 360 , ps 3 , dar am armas la pc si PS 2 si okazional mai joc un titlu 2 pe 360 dar adevnture ca nu suport shotere pe consola ! Cam de 2 ani am dezvoltat si o pasiune destul de mare pentru console retro am ceva in colectie de la portabile la nes snes dreamcast sega megadrive etc etc ! Cam asta e povestea mea stiu ca e cam incurcata dar am povestito cat am putut de relevant
!