Quote Originally Posted by adibose View Post
Probabil ca unii de pe aici nu muncesc de la 8 dimineata la 5-6 seara pentru nenorocitii aia de bani cu care vrem si noi sa ne cumparam un produs! sa-l cumparam nu sa-l furam s-a inteles?? Unii au banuti de la mami si tati si fac tranzactii tot de pe cardul lor ca ei n-au pus osu in viata lor la munca sa vada cate trebuie sa faci pentru 15 lire!
DA de aici vine diferenta dintre noi, eu unul tratez relatia vanzator-cumparator de sine statatoare, banii sunt ai mei , produsul este al lor, eu imi iau angajamentul de a le face plata cu tot cu taxe si ce mai vor, in schimb ei isi asuma responsabilitatea livrarii acelui produs intr-un anumit interval de timp! EU le dau banii dupa care ei trimit produsul! MI SE PARE ABSOLUT NORMAL sa se intample asa! CAT DE SIMPLU ESTE?

Daca va credeti sclavi si ratati din pct de vedere al originii este pur si simplu problema voastra, desi sunt din Romania am demnitatea mea, banii mei munciti zi di zi, nu intind mana la nimeni! Asa ca ii dau dreptate 100% lui @kragod! asa ca omu' stai drept ca stai bine nu mai pleca urechea la toti copilasii.

Eu consider ca ce am scris aici ar trebui sa o simtiti cu totii, cei cu un dram de demnitate in piept!
Ce-ti mai place sa cataloghezi desi nu cunosti persoana. Gata, daca cineva nu este de acord, e intretinut de parinti. Nu, nu e chiar asa. Nu toti trebuie sa fim de acord. Nu toti trebuie sa gandim la fel. Intelegi tu aici? E vorba de indivizi, de opinii. Opinii care le puten exprima liber, in limita bunului simt fara sa catalogam aiurea. Poti purta o conversatie fara sa cataloghezi. E bine si pentru tine pentru ca-ti pastrezi o oarecare demnitate si este bine si pentru celalalt pe care nu-l cunosti. Eu, de exemplu, nu-mi permit sa cataloghez un coleg forumist daca nu l-am cunoscut personal. Recunosc, am cunoscut multi dintre cei care intra aici, dar niciodata nu mi-am permis sa iau in deradere un om pe care nu am avut placerea (sau neplacerea) de a-l cunoaste. Nu stiu daca te refereai la mine, insa, sunt un om care are familie si nu mai locuiesc cu parintii de la 23 de ani. Imi castig singur banii de la 18 ani. Lucrez in fiecare zi, 7 zile din 7 de la 6.30 dimineata la 19:00 seara. Nu incerca sa dai lectii de viata unuia pe care nu-l cunosti, si aici nu vorbesc de mine.
In alta ordine de idei, pentru ca vad ca totul a luat o intorsatura personala, fapt care imi displace teribil. Nu inteleg ce se intampla cu multi dintre voi de atacati asa de personal in ultima vreme. Recunosc, nu am mai postat asa de mult in ultima vreme din cauza unor probleme in familie, dar urmaresc forumul zilnic. Chiar nu mai puteti sa va exprimati o opinie decat daca atacati acea persoana si luati totul foarte personal?
Dar te-ai gandit ca problema nu e de la amazon ci de la GLS? Da, este normal sa-ti iei banii inapoi, este un drept al tau. E un drept sa fi respectat si sa respecti. Eu si multi dintre colegii forumisti ne-am exprimat o opinie cum ca, colegul kragod putea sa dea dovada de putina intelegere si sa nu dea claim din prima desi avea dreptate. Ok, recunosc, ne-am exprimat mai barbateste. Asa facem noi cand suntem intre amici (pentru ca asta suntem aici pe consolegames, intre amici). Cum faci cand esti la o bere sau la un fotbal si te simti bine. Nu esti protocolar, nu te adresezi cu domnule, etc. Ne-am tachinat, etc etc. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa recurgem la jigniri si catalogari. Ne injuram, ne impacam, dar pana la urma tot aceeasi oameni suntem aici pana la capat. Cu bune si cu rele. Imi mentin parerea, desi kragod nu este de acord cu mine, si nici nu trebuie sa fie. Eu nu dadeam claim si cu asta basta. Si o sa vezi, ca desi acum ne contram, daca la intalnirea consolistilor vom fi toti prezenti, ne vom face cinste unii altora cu bere si totul o sa fie ok. Numai ca incercati sa nu mai catalogati si sa nu mai jigniti. Subtil sau direct. Nu cred ca cer mult