Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
Habar nu ai ce vorbesti,am cunoscut si persoane de etnie rroma care sunt avocaţi,asezati la casa lor samd si rom�ni care sunt in stare de orice pt bani,iar asta cu niciodată nu iti mai spun never say never.Sper sa fii tu mai norocos si sa nu �nt�lneşti astfel de persoane.Nu stiu ce ai �nţeles tu dar a mai spus cineva aici, fiecare pădure are uscăturile ei.Pt mine ţigani sunt si unii care de dimineata pana seara asculta manele,acasa,in telefon si mai ales in masina cu geamul deschis si tigara in bot.Mai e o vb:
Cand ţiganul ajunge �mpărat.....mai departe nu pot sa spun, din pacate sunt si rom�ni aşa Repet,daca tu �ncă nu ai �nt�lnit ori esti norocos ori nu ai mai mult de 15 ani

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nu are rost sa generaliezi doar pentru ca ai vazut tu un avocat de origine TIGAN. Eu cat m-am plimbat in tara noastre si afara sa dea dracu daca am vazut un tigan care sa fie altceva decat HOT, PESTE, CERSETOR, VIOLATOR, etc.
aaa.. daca te referi la faptul ca 1 din 1 000 000 este ok atunci da ai dreptate sunt si tigani mai ok ca romanii. Si termenul corect aici este chiar "-"este tigani mai ok decat romanii" nu "-"sunt" tigani mai ok decat romanii" deoarece chiar este 1 la un milion.
Am locuit in 2 orase mici de la noi in tara si in 2 orase foarte mari. Am avut o groaza de cunostinte si am umblat in 1000 de locuri. In cei 28 de ani care ii am nu am vazut un tigan descris de tine (oricum inca nu am vazut un milion de tigani la viata mea).
Sunt curios daca o sa vii acasa seara si la tine pe strada, in scara blocului daca locuiesti la bloc vor fi 2-3 tigani. Sunt curios ce sentimente vei avea. Ce vei gandi? A) sunt niste cetateni care sunt pur si simplu' generalizati ca niste gloani din cauza unor mere putrede din natia lor. sau B) Mama da doamne sa nu scoata astia cutitu/sabia/pistolu sa-mi furte hainele/banii, sa ma bata si sa-mi rozeteze fundul.