Poate fi o mica alternativa la consolele actuale. Una ieftina. Cu toate acestea insa, consider ca are totusi un hardware ceva prea slab pentru a rezista mult pe piata (in special pentru titluri AAA).

Chiar daca multe tablets si smartphones au in principiu configuratii asemanatoare, asta ar putea fi ceva mai mult optimizata pentru jocuri. Ma gandesc ca ar putea sa nu mai limiteze CPU-ul la 1.4Ghz or so... pentru ca nu ar mai avea problema bateriei sau supraincalzirii dintr-un smartphone/tablet, si ar putea sa-l duca linistit la peste 2Ghz. Also, desi pare cam putin 1GB RAM, s-ar putea scoate din kernel orice nu are legatura cu Android-ul (modem, phone, etc.) si cred ca ar putea sa plece din start cu peste 900MB RAM free... ceea ce pentru jocurile actuale e mai mult decat suficient.

Teoretic se poate realiza ceva mult peste orice alt Android cu Tegra3... practic insa, deja vad la orizont chip-uri mult mai rapide. Iar o consola totusi ar trebui sa aiba un lifespan de cel putin 3-5 ani pentru a se dovedi a fi profitabila. Acum insa, cine stie... poate se va schimba mentalitatea si vom vedea aparand "console" pentru perioade de maxim 2-3 ani (lucru care sigur va da batai de cap developerilor care in momentul de fata sunt obisnuiti cu perioade foarte mari de lucru).

Una peste alta, chiar daca nu va deveni o consola 100%, cred insa ca ar putea duce un aport la "piata de gaming" de pe Android... unde, trebuie sa recunoastem, lucrurile stau cu muult mai prost chiar si decat pe iOS.

In concluzie, personal spun ca nu ar strica... doar ca as mai investi un pic mai mult in hardware specs.