Single post: Ultimul joc devorat
-
Senior Member

Originally Posted by
Devergo
Depinde de gusturi,personal mi-a placut.Si daca ai fi vazut filmul (si ti-ar fi placut) povestea ti s-ar fi parut interesanta.Grafica slaba?Exemple?Eu consider ca are o grafica ok,ba chiar detaliile si expresiile personajelor mi se par unele din cele mai bune dintre cele din jocurile actuale.Engine slab?Este un engine foarte bun: no framerate drops,no freeze,no pop-ups.Plus ca are sistemul PhysiX,care merge foarte bine(cel mai bine se observa in nivelul din avion).Cat despre arme...esti un asasin cu abilitati supraumane,nu o sa-ti iei arme grele,ci pistoale si eventual un sniper.Poate ar fi devenit plictisitor daca ar fi durat mai mult,dar eu deja am inceput al doilea achievment run pe The Killer difficulty si inca imi place.Controlul?Din toate clonele de Gears de pana acum,acesta are cel mai fluid sistem de cover,poate chiar mai fluid ca in Gears.Sigur are si cateva probleme/buguri dar sincer nu m-au deranjat deloc pe parcursul jocului.personal cred ca este cel mai bun joc adaptat dupa un film,ii ofer nota 8.5

Domnu', nota 5 e mare pentru acest asa-zis joc.
Ontopic: Super Mario World FTW!